For studenter
No En
Søk

AAAAAARRHH! Brøl med Musikkhøgskolen

I 2021 er Norges musikkhøgskole en offisiell aktør i Klimabrølet – og vi trenger ditt brøl.

Brenner du for klima? I år er NMH en av bedriftene som brøler, og du har muligheten til å bidra. Du kan ta opp brølet ditt med mobilen, og brølet kan også være at du spiller på instrumentet ditt eller noe annet – definisjonen er vid. Husk å finn Norges musikkhøgskole på listen når du sender inn – la oss bli den høgskolen som setter et eksempel med rekordmange bidrag! Send inn ditt klimabrøl på lenken under – fristen er 26. august 2021.

Brøl her

Brølet kan være en sang, et rop, en tordentale, et en trommesolo eller et støt i tubaen. Siste frist for å bli med er 26. august. Og du – husk å velge NMH på listen!

Klikk her for å laste opp brølet ditt.

Verdens lengste brøl

Årets markering er helt spesiell – 27. august avdukes en kunstinstallasjon foran Stortinget i Oslo. Den spiller av alle de innsendte brølene. De neste fire årene skal installasjonen på norgesturné og rett og slett brøle sammenhengende hele tiden.

– NMH bidro til å blåse det hele i gang, i et spektakulært åpningsnummer.

Even Nord Rydningen Styreleder, Klimabrølet

I 2019 bidro studentene på Musikkhøgskolen med blåsere på taket under markeringen, med egenskrevet miljøfanfare til stor suksess. 30 000 mennesker samlet seg i Oslo for å vise sin støtte.

– NMH bidro til å blåse det hele i gang, i et spektakulært åpningsnummer, forteller Even Nord Rydningen som også i år er styreleder for initiativet. – Ved å tonelegge klimakampen med musikk bidrar vi til å prege vår tids viktigste kamp med noe lystig, noe oppmuntrende. Dette er avgjørende, for å motivere andre til å engasjere seg.

Hvorfor er vi med å brøle?

Høsten 2021 kommer Norges musikkhøgskole i gang med prosjektet Grønt NMH. Skolen har lenge hatt en betydelig gruppe miljøbevisste og aktive studenter, og nå som vi kommer i gang med det grønne skiftet på enda flere nivåer, vil vi gjerne skrike ut vårt felles engasjement i all sin prakt.

Bli med og sett Musikkhøgskolen på kartet som storbrølere – brøl lyst, mørkt, høyt, lavt, med eller uten ord, med stemme eller instrument. Samtidig kan du jo brøle ut all oppsamlet frustrasjon fra pandemien? Vi ser frem til å høre ditt unike brøl.

Artikler relevante