For studenter
No En
Søk

Vil du være med å videreutvikle Norges viktigste konferanse for musikkstudenter?

Sigrid Angelsen og Anna Rødevand åpner Musikkstudentkonferansen 2022

21. april 2023 er det igjen duket for en ny utgave av Musikkstudentkonferansen, og vi er nå på utkikk etter 1-2 prosjektledere. Søknadsfrist 25. november.

Musikkstudentkonferansen er Norges eneste konferanse for og med musikkstudenter og har vært arrangert to ganger tidligere. I april 2022 samlet konferansen studenter og rektorer, dekaner og studieledere fra alle de norske musikkutdanningsinstitusjonene.

Hva er musikkstudenter opptatt av?

Musikkstudentkonferansen er en faglig og sosial møteplass for norske musikkstudenter og skal fylles med innhold som tar tempen på hva dagens musikkstudenter er opptatt av.

Vi søker nå 1-2 prosjektmedarbeidere som sammen med en av fjorårets prosjektledere får ansvaret med å planlegge og avvikle konferansen i samarbeid med CEMPE. Det er en 10 % stilling fra desember-april (lønnstrinn 27). Jobben byr på varierte arbeidsoppgaver, som planlegging av program, markedsføring, booking og gjennomføring av konferansen.

Vi søker deg som er engasjert og ønsker å gjøre en forskjell! Du får stor frihet i jobben, og også et stort ansvar sammen med de andre prosjektlederne. Jobben vil gi deg verdifull arbeidserfaring, og bidra til å utvide ditt nettverk i kulturlivet. Du må være student ved NMH for å søke.

Arbeidstiden er fleksibel, men du må påregne fulle dager i dagene før konferansen og på selve dagen.


Les mer om Musikkstudentkonferansen

Artikler relevante