For studenter
No En
Søk

På helsa løs! Workshopdag for KHiO- og NMH-studenter

-

Savner du konkrete verktøy som ruster deg for livet som utøvende kunstner? Bli med på workshop og lær mer om hvordan du ivaretar helsa både på og av scenen.

Et bærekraftig arbeidsliv

Mange musikere og utøvende kunstnere står i usikre arbeidsforhold, har uforutsigbare arbeidsdager og fysisk krevende jobber. Flere opplever også prestasjonsangst eller sceneskrekk. På denne workshopdagen får dere muligheten til å dele erfaringer på tvers av kunstinstitusjonene og få gode verktøy som gjør dere sterkere i møtet med livet etter studiene.

Dagen begynner med fellesyoga og noen smakebiter fra det offisielle MHPC22-programmet. Deretter er det lunsj, før workshopprogrammet begynner. Grunnet begrenset antall plasser krever deltakelse påmelding.

Morgenprogram

Parallelle workshoper (krever påmelding) Chateau Neuf

Om MHPC

Musicians' and Performing Artists' Health and Performance (MHPC22) arrangeres i samarbeid med CREO og NTO. Konferansen kaster lys på utøvende kunstnerhelse gjennom presentasjoner, demonstrasjoner og workshoper om muskel- og skjelettplager, nervesystemet, hjernens funksjonalitet, mentaltrening og prestasjonspsykologi. Dette for å bidra til økt fokus på de helsemessige aspektene ved å virke som utøvende kunstner, og spre informasjon om hvordan utøvende kunstnere kan skape bærekraftige arbeidsliv.

Publisert: 23. aug. 2022 — Oppdatert: 21. sep. 2022