For studenter
No En
Søk

Shut up and write! – digitalt

-
To pensumbøker og to notatblokker ligger oppslått på en bord. Ved siden av står en laptop med Word-programmet åpnet.

Synes du det er vanskelig å prioritere skriving? Gruer du deg til å åpne et tomt Word-dokument? Er det kjedelig å jobbe alene? Bli med på neste «Shut up and write» via Zoom.

Denne gangen blir det den digitale varianten av Shut up and write. På oppsatt tidspunkt, gå inn på lenken under. Så kan du skrive sammen med andre og få strukturert din skrivetid.

I Zoom

Shut up and write er et arrangement hvor du jobber individuelt i 45 minutters perioder med 15 minutters pause. Denne formen for kollektiv strukturert skrivetid kan være inspirerende og gjøre terskelen lavere for å jobbe med tekstproduksjon. Det vil være en person tilstede som har ansvar for at skrivetiden starter og stopper i riktige intervaller. Du kan delta hele eller deler av dagen og du behøver ikke melde deg på i forkant.

«Shut up and Write» arrangeres av Biblioteket i samarbeid med flere fagseksjoner. På grunn av koronarestriksjoner arrangeres "Shut up and write" digitalt via Zoom når forholdene krever det.

Våren 2021 er det satt opp følgende datoer for Shut up and write. - Ved rombegrensninger vil dette bli arrangert digitalt. Bruk Zoom-lenken på toppen til høyre på siden for å bli med:

  • Onsdag 5. mai: 9.00–16.00. Digitalt på Zoom
  • Onsdag 12. mai: 9.00–16.00. Digitalt på Zoom

Velkommen!

Har du spørsmål?

Ta kontakt hvis du lurer på noe: