For studenter
No En
Søk

STUDENT Talks #13 - Hvordan står det til med studentene på NMH?

-
Svart illustrasjon mot hvit bakgrunn som skal illustrere et nettverk. Sort ramme rundt.

Hvordan skal vi tolke tallene fra SHoT-undersøkelsen og hva bør gjøres? Velkommen til første STUDENT Talks for studieåret 2022/23.

Resultatene fra Studentenes Helse- og Trivselsundersøkelse ble nylig publisert. Undersøkelsen viser urovekkende tall om NMH-studentenes mentale helse. Hvordan er egentlig studiehverdagen på Musikkhøgskolen? Er det behov for en kulturendring og hva må i så fall endres? Hvordan står det til på øverommene? Er det noe vi som studenter kan gjøre for å bedre miljøet og gjør NMH nok for sine studenter?

På studieårets første STUDENT Talk vil det holdes en kort innledning om tallene fra SHoT-undersøkelsen etterfulgt av en diskusjon om spørsmålene over. Med utgangspunkt i diskusjonen vil vi også formulere spørsmål fra studentene til en panelsamtale på NMH i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse fredag 14. oktober. Ta med tanker og spørsmål du ønsker svar på fra skolens ledelse!

Vi håper at vi får samlet både nye og gamle studenter til en god dialog. Alle deltakere får gratis lunsj!

Om STUDENT Talks

STUDENT Talks er et diskusjonsforum for studentene ved Musikkhøgskolen i regi av CEMPE. Her er det rom for samtale, kritikk og diskusjon rundt livet som musikkstudent og utøvende musiker. Forumet er kun åpent for studenter, og dem som innleder samtalen.

Publisert: 30. sep. 2022 — Oppdatert: 4. okt. 2022