For studenter
No En
Søk

STUDENT Talks på skrå

-

Senter for fremragende utdanning i musikkutøving (CEMPE) inviterer til egen STUDENT Talk under NMH på skrå.

Program

Hvordan ser et inkluderende studentmiljø ut? Hva kan studentene på NMH gjøre for å bidra til et mer åpent studentmiljø med plass til et mangfold av identiteter og stemmer?

NMH på skrå og CEMPEs studentpartnere inviterer til et lukket studentforum hvor NMHs studenter kan møtes for å dele erfaringer og snakke åpent om skeiv tematikk, kjønn og mangfold på Norges Musikkhøgskole og i det norske musikklivet. Her er alt lov (love), og vi ønsker at du kommer akkurat som du er og bidrar med akkurat det du vil.

Gratis lunsj under samtalen.

Omtale

I 2022 er det 50 år sidan avkriminaliseringa av homofili i Noreg. Dette blir markert over heile landet under paraplyen Skeivt kulturår. Vi på Musikkhøgskolen markerer også skeivt kulturår, og veka har fått namnet NMH på skrå.

NMH på skrå set varme, toleranse, mangfald, medmenneskelegheit og fridom på dagsorden, og føregår på Musikkhøgskolen mellom 1. og 6. november. Veka byr på konsertar, panelsamtalar og sosiale arrangement. Konsertane vil representere eit spekter av sjangrar, komponistar og utøvarar, som på kvar sin måte og saman speglar vekas tematikk.

At vi kan vere akkurat den vi er, som musikar, kunstnar og menneske, angår alle uansett fil. Set av veka og bli med på kunstnarleg, verbalt og tenkjande skråplan og feiring av NMH på skrå.

Publisert: 13. sep. 2022 — Oppdatert: 3. nov. 2022