For studenter
No En
Søk

Mediasite og konsertopptak

Mediasite er nå et avsluttet kapittel.

Mediasite er nå et avsluttet kapittel

Musikkhøgskolen er i ferd med å bytte ut Mediasite med et annet opptakssystem. Opptak vil inntil videre bli liggende på server, og innlogging, nedlasting og redigering vil fungere som normalt, men opptak med Mediasite er nå ikke tilgjengelig i salene. Det er fremdeles mulig å koble seg på takmikrofonene med Zoom-opptaker eller lydkort. Tilkoblingene er på panelet nede ved gulvet, under touchpanelet på veggen i Levin- og Lindemansalen, merket "Takmikrofon for innspilling / Ceiling mic for recording". Du trenger da to XLR-kabler (fås lånt hos AV-avdelingen).

Du kan låne kamera hos biblioteket

Hvor finner du Mediasite?

I Lindemansalen og Levinsalen er det installert et Mediasite-kameraanlegg for dokumentasjon av konserter og andre fremføringer. Utstyret er brukerstyrt og fungerer slik at studenter/ansatte kan ta gjøre opptak med én, to eller tre kameraer og stereo-lyd fra mikrofoner i taket. Opptaket lastes opp på brukerens egen Mediasite-konto der det kan redigeres og publiseres.

Hvordan bruker du Mediasite?

Rettigheter ved publisering

Mediasitesystemet i salene ved NMH er primært ment som et dokumentasjonsanlegg for lyd/bilde i forbindelse med studieaktivitet og det legges til rette for deling mellom studenter og lærere.

Systemet kan også brukes for publisering og offentliggjøring av beskyttet materiale og personer: Som bruker er du ansvarlig for at alle rettigheter er klarert.

Konsertopptak

NMH gjør opptak av utvalgte konserter gjennom ordinært konsertprogram, etter avtale med konserthaver.

Spørsmål?