Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

Utlån av utstyr

Teknisk veiledning og utlån av enkelt lyd-, lys- og videoutstyr.

Stengt for utlån i sommer

AV-avdelingen tar sommerferie, og stenger for utlån av utstyr i perioden 26. juni - 5. august. Utstyr som er lånt av oss før dette må være levert tilbake senest fredag 28/6.

nmh.no

Låne lyd-, lys- og videoutstyr

Som student kan du låne teknisk utstyr til studiestøtte og arrangementer i regi av NMH. Utstyr leveres ut tirsdag til fredag. Det er ikke mulig å låne utstyr til arrangementer utenfor Musikkhøgskolens regi.

Booking må gjøres minst 48 timer i forveien. Vær ute i god tid - henvendelser som kommer senere enn 48 timer før utlånstidspunkt, risikerer å ikke bli besvart.

Når du har fått bekreftelse på at utlånet er i orden, vil utstyret blir gjort tilgjengelig klokken 15.00 på avtalt dato.

Forespurt utstyr plasseres som hovedregel i resepsjonen til avhenting, og leveres på samme sted. Alle må vise student-ID til resepsjonist ved henting av utstyr.

Du kan låne utstyr som for eksempel håndholdte opptakere, mikrofoner, stativer og sanganlegg. Trenger du å låne kameraer, kan du henvende deg i biblioteket.

Lenger ned på siden finner du en liste over utstyr du kan låne.

Få teknisk hjelp til konserten

Behov for teknisk bistand i forbindelse med konsert må i utgangspunktet meldes inn når konsert avtales. Ved behov som dukker opp i etterkant, kontakt produksjonssjef Lars H. Kurverud.

Ønsker du å gjøre innspillinger i salene? Lenke til informasjonsside om opptak i salene.

Utstyr du kan låne

Trenger du hjelp?