Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

Utlån av utstyr

Teknisk veiledning og utlån av enkelt lyd-, lys- og videoutstyr.

NB: Oppdaterte vilkår for utlån av utstyr

Booket utstyr leveres ut tirsdag til fredag klokka 15.00. Booking må gjøres minst 48 timer i forveien. Henvendelser som kommer senere enn 48 timer før utlånstidspunkt, risikerer å ikke bli besvart.

nmh.no

Få teknisk hjelp til konserten

Behov for teknisk bistand i forbindelse med konsert må i utgangspunktet meldes inn når konsert avtales. Ved behov som dukker opp i etterkant, kontakt produksjonssjef Lars H. Kurverud.

Ønsker du å gjøre innspillinger i salene? Lenke til informasjonsside om opptak i salene.

Låne lyd-, lys- og videoutstyr

Utstyr leveres ut tirsdag til fredag.

Når du har fått bekreftelse på at utlånet er i orden, vil utstyret blir gjort tilgjengelig klokken 15.00 på avtalt dato. Vær ute i god tid - Henvendelser som kommer senere enn 48 timer før ønsket utleveringstidspunkt, risikerer å ikke bli besvart.

Som student kan du låne teknisk utstyr til studiestøtte og arrangementer i regi av NMH. Det er ikke mulig å låne utstyr til arrangementer utenfor Musikkhøgskolens regi.

Du kan låne utstyr som for eksempel håndholdte opptakere, mikrofoner, stativer og sanganlegg. Trenger du å låne kameraer, kan du henvende deg i biblioteket.

Forespurt utstyr plasseres som hovedregel i resepsjonen til avhenting, og leveres på samme sted. Alle må vise student-ID til resepsjonist ved henting av utstyr.

Under er en liste over utstyr du kan låne.

Utstyr du kan låne

Trenger du hjelp?