Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

Betalte spilleoppdrag

Ønsker du å tjene penger ved å ta spilleoppdrag?

Musikkhøgskolen mottar daglig henvendelser utenfra med forespørsel om musikere til forskjellige anledninger. Vi videreformidler kontakt til påmeldte studenter gjennom en oversikt på nmh.no.

Ønsker du å bli kontaktet om relevante oppdrag?

Hvert studieår publiseres nye lister på nmh.no over alle studenter som har meldt sin interesse sammen med en kort beskrivelse av hver enkelt / hvert ensemble /band og lignende.

Ved oppstart av hvert skoleår vil det sendes ut invitasjon til samtlige studenter med en registreringslenke. Denne informasjonen vil bli lagt ut på musikkhøgskolens offentlige nettsider. Utenom registreringsperioden ved oppstart av studieåret kan du komme med på listene ved å kikke på de eksisterende listene og sende en e-post til produsent Lars H. Kurverud med den info du ønsker å få registrert.

Listene oppdateres ca. én gang per kvartal eller ved ekstra behov.

Betaling

Alle oppdrag som formidles via NMH skal være betalte oppdrag, der honorar vanligvis må forhandles direkte mellom student og oppdragsgiver.

Mange studenter vil imidlertid helt sikkert likevel bli kontaktet om ubetalte spilleoppdrag. Vi anmoder studenter om å være bevisste rundt dette, og om det er noe man skal gjøre eller ikke.

Dersom du har spørsmål rundt spilleoppdrag eller ønsker hjelp kan du ta kontakt med produksjonssjef eller produsenter for råd og hjelp.

La oss vite!