Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

Konserter utenfor NMH

Ønsker du å arrangere konserter også utenfor skolen? Så bra! Musikkhøgskolen har jevnlig kontakt med en rekke spillesteder i Oslo og omegn, og hjelper deg gjerne med å få en fot innenfor, men husk at også eksterne konserter normalt må planlegges og bookes gjennom ordinær semesterplanlegging.

Hvordan booker du?

Enkelte steder, som Kulturhuset og Majorstua kirke, bruker vi jevnlig og har derfor høyt aktivitetsnivå.. Andre steder booker vi inn konserter enkeltvis, men får til gjengjeld akkurat den arenaen som kler konserten best. Enten du er på jakt etter det ene eller det andre, håper vi du finner noe av interesse her.

Meld inn ditt konsertønske via sesonginnmeldingen.

Merk: Konserter på eksterne arenaer er først og fremst et tilbud til masterstudenter, men vi gjør gjerne et unntak for de virkelig gode idéene.

Scener

Viktige merknader

  • Studenter og ansatte skal ikke kontakte eksterne samarbeidspartnere på vegne av NMH uten at dette er avklart med produksjonssjef Lars H. Kurverud.
  • Konserter i regi av NMH skal være gratis for publikum.
  • Hvem som dekker eventuelle utgifter må vurderes i hvert enkelt tilfelle. Vær forberedt på at enkelte utgifter kan måtte dekkes av deg.
  • Det er ditt ansvar å skaffe til veie eventuelt ekstrautstyr som trommesett, forsterkere eller liknende. Husk at dette også må transporteres til den aktuelle arenaen. NMH kan som regel refundere taxiutgifter knyttet til dette, men det må være avklart på forhånd. NMH kan også i noen tilfeller frakte utstyret ditt for deg, men det hender kun unntaksvis så du bør være forberedt på å gjøre alle tunge løft på egenhånd.
  • Uansett hvor mange som er involvert i konserten din, enten det er produsenter, teknikere, lærere, arrangører eller arrverter, er markedsføring fortsatt ditt ansvar. Vi hjelper selvfølgelig til der vi kan, men du må være forberedt på å gjøre mesteparten av arbeidet selv og at dette vil ta tid. Vennligst ha dette i bakhodet når når du planlegger konserten din.

Spørsmål?