Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

TONO-rapportering

Alle offentlige og annonserte arrangementer i NMHs regi meldes inn til TONO, og det rapporteres per semester.

Du er selv ansvarlig

Den som er ansvarlig for hver enkelt av våre konserter eller arrangementer der det blir fremført musikk, er også ansvarlig for å melde inn repertoaret.

Du kan melde inn til TONO på en av to ulike måter, men du skal i alle tilfeller melde inn konserten i NMHs tonoskjema, men du velger selv om du vil oppgi repertoar her eller ikke.

Meld inn fremført repertoar i skjema til NMH produksjon her.

1. Meld inn komplett program i skjema til NMH produksjon

Meld inn fremført repertoar i skjema til NMH produksjon.
Ved starten av hver måned sender NMH produksjon ut påminnelse om innmelding av fremført repertoar på konsert i NMHs regi til alle konserter i foregående måned, dette sendes til vår kontaktperson for arrangementet. Kontaktperson er ansvarlig for at program meldes inn. Skjema skal meldes inn i alle tilfeller.

Når semesteret er over blir alle konsertprogrammene meldt videre til TONO.

Viktig!

Vær nøye og inkluder både tittel og komponist så korrekt som du klarer, husk også på arrangør og annen relevant info.

2. Meld inn programmet direkte til TONO

Du kan melde inn det komplette, fremførte konsertprogrammet direkte til TONO i etterkant av arrangementet, men du skal i så tilfelle også gi oss beskjed om at du gjør dette gjennom skjema som lenket over.
Når du gjør det på denne måten, vil TONO kontrollsjekke innmeldingen opp mot arrangementene som er meldt inn fra NMH (som skrevet om i punkt 1). Hvis ikke konserten sto på lista vår, vil det heller ikke avregnes et vederlag. Det er derfor svært viktig at konserten også er publisert på nmh.no, som er utgangspunktet for vår rapport.

Når du melder inn selv, kan du hoppe over alle feltene for besøkstall, billettinntekter og så videre i TONO sitt skjema – dette tar vi oss av som ansvarlig arrangør.

Viktig!

Vær nøye med å oppføre tid og sted og bruk samme tittel som konserten publisert på nmh.no.

Ofte stilte spørsmål