For studenter
No En
Søk

Koronainformasjon for studenter

Her finner du oppdatert informasjon om NMHs smittevernstiltak.

Fysisk eller digitalt?

Vi fortsetter som planlagt til og med uke 8, og gjennomfører koronatilpasset fysisk undervisning og veiledning der det er mulig å holde en meters avstand. Vi fortsetter med digital undervisning der det er vanskelig å holde avstand. Fagmiljøene gjør disse vurderingene.

Kontakter i administrasjonen

Administrasjonen jobber hjemmefra, men er tilgjengelig på e-post eller telefon. Se oversikt over hvem som gjør hva i administrasjonen og oversikt over studentkontaktene.

Hvordan får jeg vite om et emne er digitalt eller fysisk?

Du får denne informasjon på de formelle NMH-plattformene:

  1. Canvas: Læringsplattformen skal læreren bruke for å informere om hvordan undervisningen skal foregå.
  2. E-post: Det kan også komme viktige beskjeder på nmh-e-posten din i de tilfellene Canvas ikke egner seg.
  3. TimeEdit: Oppdateres av timeplankontoret ut fra informasjonen fra lærere. Der står det romnummer eller for eksempel zoom.

Faste smitteverntiltak

  1. Hold 1 meters avstand overalt.
  2. Alle som arrangerer undervisning eller øving må ha ansvar for å vite fullt navn på alle som er tilstede. Dette for å kunne varsle raskt i tilfelle smitte. Vi oppfordrer alle til å bruke smittevernappen.
  3. Bruk munnbind i fellesområdene når du ikke kan holde en meters avstand.
  4. Er du forkjølet eller føler deg dårlig, skal du holde deg borte fra NMH. Les mer på FHIs side.
  5. Test deg ved mistanke om smitte. Tester du positivt, kontakt nærkontakter og send e-post til korona@nmh.no. Les: Har du mistanke om at du er smitta?
  6. Vask hendene godt og ofte. Bruk antibac.

Selvtester

Skal du på NMH, er det lurt om du henter en pakke med selvtester (hurtigtester), som du kan ha hjemme i tilfelle du får symptomer. Testene er tilgjengelig i resepsjonen. Dersom testen er positiv, skal du ikke kommer på NMH.

Karantene?

Karantenereglene er endret fra 26. januar. Er du nærkontakt, trenger du ikke lenger være i karantene dersom du daglig tester negativt ved hjelp av en selvtest. Er du usikker på om du skal i karantene, eller om det er nok med en test?

Beredskapsgruppe korona

Beredskapsgruppa kan du nå på e-post: korona@nmh.no. Gruppa har faste møter med rektor, og vurderer tiltak som samsvarer med smittesituasjonen og tiltak fra regjering og kommune.

Artikler relevante