For studenter
No En
Søk

Koronainformasjon for studenter

Her finner du oppdatert informasjon om NMHs smittevernstiltak og lenker til smitteverninstruks, ofte stilte spørsmål og rektors videoblogg.

Plan fra uke 3

 • Fra onsdag 20. januar blir det igjen åpent for en-til-en undervisning i hovedinstrument og akkompagnement. Fra samme dag blir det også mulig å øve sammen med andre NMH-studenter i grupper på inntil fem personer.
 • Fra mandag 25. januar starter gruppeundervisning i praktiske emner, altså emner som bygger på samspill og bevegelse. Husk at reglene om avstand og romstørrelse fortsatt gjelder, så det kan være behov for å tilpasse undervisningen, dele opp gruppen, eller kombinere fysiske og digitale timer
 • Orkesterprosjektet i uke 4 er avlyst etter nøye vurdering av orkesterkomiteen og rektor. Den sosial nedstengingen i Oslo er ikke forenlig med et prosjekt som involverer så mange,
 • Enkelte andre prosjekter i uke 4 gjennomføres med strenge smittevernstiltak og et tilpasset opplegg. De involverte vil få nærmere informasjon.
 • Konserter og arrangementer kommer tidligst i gang fra onsdag 10. februar, under forutsetning av at Oslo kommune tillater det.
 • Vi håper også å kunne åpne for noe mer gruppeundervisning fra mandag 15. februar, men det avhenger av at de nasjonale restriksjonene endres. Det vil uansett være emner som må fortsette å gå digitalt også etter dette.

Du bør følge med på TimeEdit for å finne ut hva som gjelder deg og dine emner.

Følgende smitteverntiltak gjelder fortsatt

 1. Det skal være minst 2 meters avstand.
 2. Møter skal normalt skje digitalt.
 3. Bruk munnbind når du beveger deg rundt i fellesområdene, det vil si i foajeen, kantina, i heiser, trapper og ganger.
 4. Adgang til NMH er inntil videre forbeholdt studenter og ansatte. Eksterne gjester gis kun adgang etter nærmere vurdering.
 5. Er du forkjølet eller føler deg dårlig, skal du holde deg borte fra NMH. Selv om du tester negativt på covid-19, skal du være hjemme til symptomene er borte.
 6. Alle har smittevernansvar for egen aktivitet, blant annet å sørge for at alle kan holde avstand i undervisningen.
 7. Ansatte ved NMH skal ha hjemmekontor så langt det er praktisk mulig.
 8. Det er viktig at alle følger smitteverninstruksen. Den viser hva vi skal gjøre, og hvem som har ansvar for hva.

Ofte stilte spørsmål om korona

Står det antibac på hver rom? Må alle møter være digitale? Hva gjør jeg hvis jeg tror jeg smittet? Her finner du svar på noen vanlige spørsmål.

Munnbind – hvorfor og hvordan?

Vi skal bruke munnbind når vi beveger oss rundt i fellesområdene på NMH. Her er noe tips og råd til riktig og mijøvennlig bruk.

Mer om munnbindbruk

Artikler relevante