For studenter
No En
Søk

Canvas

Hva er Canvas, hva finner du her, hva gjør du her og hvordan bruker du det?

Hva er Canvas?

Canvas er ein læringsplattform som vert brukt i mange fag og vert hyppig brukt i mange emner.

Her loggar du deg inn med ditt vanlege NMH-brukarnamn og -passord (FEIDE).

Last ned appen

Du bør laste ned appen, slik at du sørger for å halda deg oppdatert på aktiviteten på Canvas. Du kan også bruke Canvas til eigne prosjekt, og som ein arena for kollokviegrupper og diskusjonsforum med medstudentar. På denne måten kan du og dine medstudentar få auka utbytte av både undervisning og pensum.

Oversikt over fråvær og timeplan

Ved hjelp av Canvas kan du også få betre oversikt over fråvær, arbeidsflyt og oppgåveinnleveringar. Vi arbeider med ein integrasjon, slik at timeplan og andre reservasjoner i TimeEdit blir overført direkte til kalenderen din i Canvas. Dette kjem i løpet av våren.

Tips og triks om digitale verktøy

Det er laget et canvas-emne som skal være en ressurs for bedre bruk av skolens digitale verktøy. Der finner du mange gode forklaringer på de vanligste funksjoner i canvas, og en del tips og triks om andre digitaleverktøy.

Opplæring på nett

Det er ikkje laga eige opplæring for studentar på NMH i bruk av Canvas, men det er andre høgskular som har laga åpne opplæringskurs på nett. Dersom du ønsker opplæring i Canvas anbefaler me eit kurs utvikla på Høgskolen i Sørøst-Norge:

Trenger du Canvas-hjelp?