Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

Chat via Teams

Fra høsten 2024 innfører NMH chaten i Teams som hovedmåten å kommunisere enkle meldinger og beskjeder mellom studenter og undervisere på - når Canvas og e-post ikke strekker til.

Om chat

Følg med ved studiestart, og installer gjerne appen på mobil og PC nå. Ved NMH skal undervisere og studenter ikke kommunisere via SMS, eller via WhatsApp, Messenger -chat fra Meta/Facbook, Google, og andre, og vi skal generelt unngå å bruke kommunikasjonsverktøy som NMH ikke har anskaffet.

Installere chat-appen fra Teams

Microsoft Teams er en stor kommunikasjons- og samarbeidsplattform, hvor NMH har besluttet å bruke chat-funksjonen for å avtale og utveksle beskjeder mellom undervisere og studenter på - der Canvas og NMHs e-post ikke strekker til. Teams er egentlig en mye større plattform med mange flere funksjoner, men vi fokuserer her på chat-funksjonen.

Canvas forblir NMHs læringsplattform hvor den offisielle kommunikasjonen går. Les også om NMHs kontaktpunkt og f.eks. henvendelser om støtte fra administrasjonen via dedikerte e-post -kanaler.

Hvorfor chat via Teams?

Chat er blitt en innarbeidet kommunikasjonsform i samfunnet, og på NMH ønsker vi å unngå at meldinger og beskjeder går via private kanaler. Canvas skal fortsatt være læringsplattformen vår, og for å få behandlet en sak må du bruke e-post eller kontakte administrasjonen i resepsjonen for veiledning. Når studenter og undervisere bruker chat fra Teams vil kommunikasjonen gå raskere og sikrere.

Lær mer om Teams