For studenter
No En
Søk

Eksamen

Alt du trenger å vite om eksamen – skriftlig, utøvende, digital i Inspera, hjemmeeksamen, klage, øvetid, kontaktpersoner.

Eksamen våren 2021

Eksamensvåren 2021 vil, på lik linje med de to foregående semestrene, bli preget av koronapandemien. Studieutvalget har vedtatt tilpasninger for å gjøre eksamensavviklingen så forutsigbar som mulig.

Husk å følge med på e-posten din fra NMH. Oppdatert informasjon om eksamen i hovedinstrument blir sendt til de studentene det gjelder.

Les om vurdering og eksamen våren 2021.

Tid og sted for eksamen

Informasjon om tid og sted for eksamen finner du i TimeEdit. Her kan du søke opp informasjon på navn, instrument, sensor, rom eller akkompagnatør.

Generelle retningslinjer om sensur, begrunnelse, klage og sykdom ved eksamen, finner du under Forskrift om studiene ved Musikkhøgskolen.

Inspera

Studentweb

Logg deg inn på Studentweb. Velg "innsyn" og deretter "vurderingsmeldinger". Her finner du oversikt over alle dine vurderingsmeldinger. Det er ditt ansvar at oversikten stemmer med din studieplan. For noen emner finner du ut- og innleveringsfrist, for eksempel satslære.

I Studentweb finner du også ditt kandidatnummer og dine eksamensresultater. Du finner resultater for innleverte arbeidskrav i Canvas eller det stedet faglærer har valgt.

Har du spørsmål om eksamen?

Ikke nøl med å kontakte eksamenskontoret om noe fortsatt skulle være uklart. Lykke til med eksamen!

Send e-post: eksamen@nmh.no.

Eksamenskontakter i administrasjonen: