Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

Ny mulighet til å søke valgemner

Her finner du oversikt over valgemner som har ledige plasser i studieåret 2023–2024.

Valgemner er nå fordelt til alle som søkte innen fristen 17. april. Du finner oversikt i utdanningsplanen på studentweb. Alle studenter i 2. avdeling på bachelor og 2. år master skal har valgemner som en del av sitt studiet. KAUTIJ har valgemner allerede fra 2. år og FRIMA og MAUTIJ har valgemner fra 1. studieår.

Dersom du søkte og ikke har fått innvilget valgemner er det fordi du ikke har valgemner som en del av studiet ditt studieåret 2023-24 eller fordi det ikke var ledig kapasitet i emnet du søkte.

Vi åpner nå opp for at de som ønsker valgemner kan søke innen 10. august. Vi tildeler valgemner etter "førstemann til mølla" prinsippet, men studenter som mangler valgemner for å fullføre gradsstudier (bachelor og master) i studieåret 2023-24 prioriteres.

I følge forskrift om studiene ved Norges musikkhøgskole §7 femte ledd, kan en student ha en maksimal studiebelastning på inntil 70 studiepoeng pr studieår. Oversikt over hvor mange studiepoeng i valgemner du skal ha, finner du i studieplanen din.

Oversikt over valgemner med ledige plasser

Hvordan søker jeg?

Søk valgemner via nettskjemaet med feide-pålogging:

  • Søke valgemner studieåret 2023-24 (bokmål. Skjemaet er stengt.)
  • Søke valemner studieåret 2023-24 (nynorsk. Skjemaet er stengt.)

Søknadsfristen er 10. august kl 13:00

Praktisk informasjon

Spørsmål?