Gå til hovedinnhold
For studenter Søk

Registrer deg for betalte/eksterne spilleoppdrag

Et trommesett mic-et opp med en sigar og en dynamisk

Ønsker du spilleoppdrag? Du kan stå på NMHs offentlige liste over studenter som tar på seg oppdrag. Fristen for å registrere deg er 20. september!

NMH mottar mange henvendelser om spilleoppdrag av forskjellig art (solist- og vikaroppdrag, taffel, fest, bryllup, begravelser, event og lignende). Oppdragene kan være for både solister og ensembler i alle størrelser. Komposisjon, arrangering og både faste- og vikaroppdrag for både utøvere og pedagogikkstudenter blir også etterspurt. I alle disse anledninger henviser vi til listene våre som ligger offentlig tilgjengelig på NMHs nettsider.

Offentlige lister

Registrér deg her for å komme på listen over de som ønsker å bli kontaktet ved relevante oppdrag. Listene vil bli publisert offentlig på nmh.no slik at oppdragsgivere kan ta direkte kontakt med deg. Ved å registrere deg på denne siden, gir du dermed også Musikkhøgskolen rett til å publisere kontaktinfoen din.

Vi anbefaler at du presenterer deg med en så kortfattet, konkret og beskrivende tekst som mulig. Se på fjorårets lister og la deg inspirere til hvordan du kan vise frem deg eller ditt ensemble på best mulig måte – husk at du har et produkt å selge.

Registrering og frist

Vær oppmerksom på at listen er kun for aktive studenter på Musikkhøgskolen, i inneværende studieår.

Frist for å registrere deg

Frist for å registrere deg er onsdag 20.september. Etter dette tas skjema ned, dataene bearbeides og publiseres på nmh.no så snart det er mulig.

Tips

Spørsmål?